luni, 11 octombrie 2010

Sala de clasa

In sala nuastra de clasa eu cred ca ar trebui in primul rand sa se schimbe parchetul iar apoi sa se zugraveasca pereti. In sala de clasa ar trebui schimbate mai multe lucruri cum ar fi;-bancu schimbate,pentru ca sunt fuarte incomode -tabla de pe partea stanga,pentru ca este sparta,si nu este prinsa bine in perete si ar putea oricand sa cada -usa ar trebui schimbata pentru ca saa se puata inchide.

8 comentarii:

  1. yeah, to bad you have some spelling mistakes like "bancu", what is that??.....

    RăspundețiȘtergere
  2. "bancu" mda cum zici tu ,corecteaza :D

    RăspundețiȘtergere
  3. The HACK !?!? Ce-i asta frate... gluma :))? Poti sa stergi si sa scrii din nou. Dar fara greseli gramaticale. Hai sa te ajut.
    In sala noastra de clasa, cred ca ar trebui sa se schimbe parchetul iar apoi sa se zugraveasca peretii. In sala de clasa ar trebui schimbate mai multe lucruri, cum ar fi: bancile, pentru ca sunt foarte incomode. Tabla de pe partea stanga, pentru ca este sparta si nu este prinsa bine in perete si ar putea oricand sa cada. Usa ar trbui schimbata pentru a se putea inchide. Probabil asta ai vrut sa zici :P Hai te-am pupat. BYE

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ai dreptate in legatura cu bancile, sunt foarte incomode. Uita-te in USA, cum sunt bancile, nu sunt legate unele de altele + ca au cate un scaun pt. fiecare elev cu spatar + burete. Scuzati-mi plusul. Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Parerile sunt bune , dar corectezate putin . succesuri domnu Brata

    RăspundețiȘtergere
  6. trebuia sa scrii "noastra" in loc de "nuastra", dar in final ai dreptate cu bancile sunt prea incomode si urate :D

    RăspundețiȘtergere
  7. can u tell me what is the word "bancu" mean...just kiding but you need to check this article again for any mistakes good luck

    RăspundețiȘtergere