miercuri, 19 octombrie 2011

Peste 10 ani

Parerea mea este ca nu am de unde sa stiu cum voi arata peste 10 ani sau ce viata o sa duc,uni dintre noi is imagineaza diferite lucruri:cum ar fi sa aiba o casa, o familie, un loc de munca unde sa produca cat mai multi bani pentru a-si intretine familiab. Eu dupa 10 ani as vrea sa am o facultate terminata si un post de munca undeva in strainatate unde se castiga mult mai bine decat in Romania.In consecinta nimeni nu stie ce va usma sau ce se va intampla cu noi speram sa apucam sa ne indeplinim fiecare visele.

15 comentarii:

  1. "cum ar fi sa aiba o casa, o familie, un loc de munca unde sa produca cat mai multi bani pentru a-si intretine familia " logic ma ca toti ne gandim la asta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Some grammar mistakes, and well make it more interesting to read...and longer. I don't think there are 100 words here.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, asa este, fiecare-si doreste ceva in viata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Brata colegi mei au dreptate scrisul umpic cam suptire scrisul tau si pe langa nu stiu daca au opservat ei sau domnu diriginte dar mai ai si doua greseli.
    1nu se scrie duc ce duca ce viata o sa duca uni din tre noi asa e corect.
    2usma cuvantul corect este urma nu usma asa ca corecteazati in rest e super

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca tot comentati ceva, scrieti si voi ceva interesant ba... nu mai scrie: wow, fain, tare, interesant. Lol. sec ba. fain Brata, cateva greseli si cam putin scris... ideea era sa incerci sa te imaginezi peste 10 ani, nu ti.a zis nimeni sa prezici viitoru :)) ca normal ca n.ai de unde sa stii... :* Bafta.

    RăspundețiȘtergere
  6. ai scris destul stai calm esti bestial =))

    RăspundețiȘtergere